29 Μαρτίου 2010

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ


μια και εμβόλιο δεν βρήκαν

για την κρίση που μας κόλλησαν

ας βρούμε εμείς ανάσες

για να την καταπολεμήσουμε

κλικ http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w

ευχές για διακοπές και αγκαλιές

22 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ για ZIG ZAG ΤΥΠΟΥΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 11ΠΜ-3ΜΜ ΡΑΒΟΥΜΕ ΦΟΡΕΜΑ
με την CAROLIN RAKETE
μη πείτε πως δεν το ξέρατε;
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΙΟΥ ΞΑΝΑΡΑΒΟΥΜΕ ΦΟΡΕΜΑ
ΕΞΩΠΛΑΤΟ

14 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ για ZIG ZAG ΤΥΠΟΥΣ


Η Caroline Rakete σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στοΒερολίνο προτού αποφασίσει πως το Ράψιμο ήταν αυτό που της έδινε μεγαλύτερη χαρά από τις Επιστήμες. Η Caroline Rakete αυτό το χειμώνα που αποφάσισε να τον περάσει στην Ελλάδα με Meet Market και άλλα ωραία δημιουργικά, πέρασε μια μέρα τυχαία από τα LUDENS LABS κι εκεί έγινε ό,τι έγινε: κοινοί γνωστοί, γειτονικά όνειρα, χαμόγελα και αγκαλιές. Έτσι αποφασίστηκε αυτό το Εργαστήριο Ραπτικής κι από τότε μαζεύουμε ραπτομηχανές, υφάσματα, κουμπιά και κουβαρίστρες για να είμαστε έτοιμοι να ..... ράψετε! Τι πλάκα! Όποιος θέλει, φέρνει ό,τι παλιό ρούχο ή ύφασμα που του φαίνεται ακόμη καινούργιο και η Καρολίνα αναλαμβάνει να του δείξει τα ρέστα ή δεν φέρνει τίποτε και απλώς διαλέγει τι θέλει από τα υλικά που φέρνουμε εμείς για εσάς και η Καρολίνα αναλαμβάνει και πάλι. Τόσο απλά και τόσο καλά. ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11ΠΜ–3ΜΜ όλοι μαζί στα LUDENS LABS πάνω από τις ραπτομηχανές με τις οδηγίες της Καρολίνας, για να ράψουμε ένα ΦΟΡΕΜΑ. Καλή διασκέδαση! Η ζωή είναι πιο απλή απ’ ό,τι μας λένε πως είναι. Κάτι Σάββατα στα LUDENS LABS, μοιάζει με αχνιστό καφέ και κέϊκ σοκολάτα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 11ΠΜ–3ΜΜ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ MORE ΣΤΟ 2110108404 κ ΔΙΔΟΤΟΥ 34

INFO ΓΙΑ CAROLIN RAKETE http://www.carolinrakete.de/index.htm

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20+5

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ludenslabs@gmail.com

είναι αστείο αλλά θα κρατηθεί σειρά πρωτεραιότητας

11 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ


Τα Σάββατα τα LUDENS LABS Διδότου 34, από το Φεβρουάριο ως το Μάϊο είναι αφιερωμένα στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

Η Βίκυ Θεοδωροπούλου φτάνει πρώτη για να ετοιμάσει των παιδιών το κέικ σοκολάτα, να ψήσει των γονιών τον καφέ και να πάει μια βόλτα στη λαική της Καλλιδρομίου για να φέρει μανταρίνια και πορτοκάλια. Η Χριστίνα Μαρσέλου φτάνει αμέσως μετά για να ετοιμάσει το μεγάλο τραπέζι εργασίας. Κάτω, τα παιδιά θα δουλέψουν μαζί της επί 8 σάββατα για να χτίσουν την πόλη που θάθελαν να ζήσουν με υλικά που αντί να τα πετάξουν στα σκουπίδια, τα μάζεψαν για το εργαστήριο στη διάρκεια της εβδομάδας: μπουκάλια, κουτιά, πακέτα τσιγάρων, καπάκια, κονσερβοκούτια, παπιέ ντε κολ, γιαουρτόκουτα, πλαστικά, φελούς, σακουλόχαρτα. Πάνω, στο παταράκι οι γονείς θα διαβάσουν, θα κουβεντιάσουν και θα γνωριστούν ή θα πάνε βόλτες και θάρθουν για να πάρουν τα παιδιά όταν πια θα είναι η ώρα μεσημέρι σχεδόν απόγευμα.

Το να χτίσεις μια πόλη θέλει δουλειά. Κι αν ήταν να γίνει αυτό σε ένα Σάββατο ο κόσμος θα είχε γίνει σε μια μέρα και όχι σε επτά. Εμείς θεοί δεν είμαστε γι αυτό και στα LUDENS LABS η πόλη χτιζεται σε 8 Σάββατα με 7 το πολύ παιδιά. Το έννατο είναι που γίνεται η μεγάλη γιορτή και κανείς εκτός από τη Χριστίνα, τη Βίκυ, την Ελένη και τους γονείς, δεν γνωρίζει την έκπληξη που θα συμβεί σ αυτό το έννατο Μεγάλο Σάββατο στις 15 του Μαίου στις 5μμ. Πώς αλλιώς θα φύγουν τα παιδιά μετά από τόση δουλειά, με μια μεγάλη χαρά και την ανάμνηση πως το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και οι ΤΕΧΝΕΣ θέλουν δουλειά;

Και η ανάμνηση θέλει δουλειά. Τη χτίζουν οι μεγάλοι συνήθως για τα παιδιά. Κι αυτό θέλει επιμονή και υπομονή και θυσία. Αλλιώς, κι η τηλεόραση κάνει δουλειά. Πατάς το κουμπί, βλέπει το παιδί κι εσύ ξενιάζεις. Ε;

Σας ευχαριστούμε γονείς! Όλους εσάς που έχετε την υπομονή να δώσετε στο παιδί 8 Σάββατα στη σειρά για μια χαρά και μια δουλειά που θα πιάσει τόπο ανάμνησης.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

κόστος συμμετοχής 180 - φίλοι των φίλων 150 - αδέλφια 100

υλικά, φαγητά, μουσικές, κατάσταση

όλα των LUDENS LABS


10 Μαρτίου 2010

NEW STAFF



Χρυσάνθη Μπαδέκα: Αφού αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου, στην Αθήνα, και το Tisch School of the Arts, στη Νέα Υόρκη, αφού συνεργάστηκε ως χορεύτρια με ομάδες εδώ και εκεί ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε ως μοντέρ και Stage Manager, αφού τιμήθηκε εδώ με δύο υποτροφίες και εκεί με ένα βραβείο χορογραφίας και μία ακόμη υποτροφία προτού επιστρέψει εδώ με ειδίκευση στη χορογραφία και το video για να παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ψηφιακές Μορφές Τέχνης” στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, βρέθηκε μια μέρα στα LUDENS LABS.


και ο ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ είναι κοντά :)


9 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΔΙΗΓΗΜΑ, ΝΟΥΒΕΛΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ


Συγγραφή Διήγημα, Νουβέλα, Μυθιστόρημα με τη Βίκυ Θεοδωροπούλου - δουλεύοντας πάνω στο δικό μας μυθιστορηματικό γρίφο ενώ ταυτόχρονα σκαλίζουμε κλασσικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ελπίζουμε να καταλήξουμε με ένα παιδεμένο χειρόγραφο και με αρκετές παρατηρήσεις για την περιπέτεια της γραφής η οποία, αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί, δεν νομίζουμε πως είναι ανοιχτή σε όλους.

Κλειστό Γράμμα ή Ανοιχτό Βιβλίο;
ΠΕΜΠΤΕΣ 7ΜΜ-9ΜΜ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2010

LUDENS LABS | ΔΙΔΟΤΟΥ 34 | 2110108404


2 Μαρτίου 2010

ΝΕΡΟ LUDENSZINE ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ


ο ΜΑΡΤΙΟΣ στα LUDENS LABS

ήταν να παίξει ολόκληρος με το θέμα

ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

το σχέδιο αποδείχτηκε φιλόδοξο

και μέχρι στιγμής ξεπερνάει τις δυνάμεις μας

καλύτερα να σώσουμε δυνάμεις

να κάνουμε ό,τι μπορούμε και όχι ό,τι θα θέλαμε

αν θέλουμε να μην καταρρεύσουμε σύντομα από υπερκόπωση




ένα πάντως από αυτά που μπορέσαμε

είναι να αφιερώσουμε

στο νερό

το LUDENSZINE our MAGAZINE

της παρασκευής 12 μαρτίου

κι αν θα είστε τότε εδώ

υπόσχεση

θα κολυμπήσουμε σε βαθειά νερά


LUDENSZINE our MAGAZINE

με την Ιωάννα Λευκαδίτη

παρασκευή 12 7ΜΜ-9ΜΜ