3 Ιανουαρίου 2011

πρώτη ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ 2011


Τι κρίμα που τελειώνουν αυτές οι κρίσιμα τεμπέλικες κι αγκαλιαστές γιορτές αλλά να, δείτε, έρχονται άλλες. Μη κάτσετε λοιπόν με τον Αιγέα στο Σούνιο, ο Θησέας είναι σίγουρο πως θα ξεχάσει να σηκώσει τα άσπρα τα πανιά, ας βρεθούμε στο χάρτινο το φεγγαράκι.

Στη πρώτη του χρόνου ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου που δέχτηκε μετά χαράς να κάνει παιχνίδι στα LUDENS LABS, η αγαπημένη μας Αγαθή Δημητρούκα με τη μυθιστορηματική αυτοβιογραφία της, Πουλάμε τη ζωή χρεώνουμε τον θάνατο, Εκδόσεις Πατάκη.

Και;;; Τί γίνεται εδώ;;; Γίνεται ludens ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δηλαδή. Αν θέλετε να έχετε διαβάσει από πριν και να ξέρετε, ή αγοράζετε το βιβλίο από όπου θέλετε ή παίρνετε το προνόμιο που εξασφαλίσαμε για τους Homo Ludens - έκπτωση 25% - αφού περάσετε από τα Ludens Labs. Αν πάλι δεν θέλετε να ξέρετε αλλά μόνο να μάθετε εδώ, στο τραπέζι μας και γύρω γύρω, στους πάγκους και τις σκάλες, κι αυτό παίζει.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Θέλω να είμαι στα LUDENS LABS την παρασκευή της Αγαθής Δημητρούκα, το λέτε στο 2110108404

ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ θέλω να αγοράσω το Πουλάμε τη ζωή χρεώνουμε το θάνατο με 25% έκπτωση, το λέτε στο 6947544423 κι εμείς τρέχουμε για σας.

Αν δεν είστε ο τύπος των συνθημάτων και προτιμάτε τις εκπλήξεις, είστε και έτσι Homo Ludens και σας θέλουμε οπότε ελάτε χωρίς ειδοποίηση. Καλές αντάμωσες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΞΟΔΟΣ 5ευρώ στον FROG LUDENS – τον κουμπαρά μας