15 Ιανουαρίου 2011

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ή ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;


Εκεί προς το τέλος του κάθε κύκλου, ο κύκλος μας για μια βραδιά ανοίγει. Που σημαίνει πως σε μία από τις τελευταίες μας συναντήσεις, η ομάδα ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ή ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ; υποδέχεται προσκεκλημένο συγγραφέα και Ludens συνδαιτυμόνες, για μια κουβέντα που έχει αφορμή το τελευταίο του βιβλίο, αιτία τη δική μας συγγραφική περιπέτεια και αιτιατό τη γνωριμία μας με κάποιον που βράζει στην εμπειρία της έκδοσης.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

θα έχουμε τη χαρά και την τιμή

να βρεθεί στο τραπέζι μας

η Ιωάννα Καρυστιάνη

με το καινούργιο βιβλίο της

Τα Σακιά, Εκδόσεις Καστανιώτη

Όλα αυτά ακολουθούν την αυστηρή agenda ludens που σημαίνει κρασί, ελιές, ψωμί και μπλα μπλα μέχρι τελικής πτώσης.

Αν ακολουθηθεί και η ludens οδηγία χρήσης το σύνθημα θέλω να είμαι στα Ludens Labs τη βραδιά της Καρυστιάνη να δωθεί στα τηλέφωνα, 2110108404 ή 6947544423, - για όλους θα βρεθεί μια θέση στις σκάλες, στο πατάρι, στα παγκάκια. Οι πολυθρόνες θα είναι πιασμένες από την ομάδα που χτυπιέται εδώ και τρισήμιση μήνες σε λευκά χαρτιά, χωρίς καλεσμένους.

Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ή Α Ν Ο Ι Χ Τ Ο Β Ι Β Λ Ι Ο;

Συγγραφή Μυθιστόρημα, Νουβέλα, Διήγημα: δουλεύοντας πάνω στο δικό μας μυθιστορηματικό γρίφο ενώ ταυτόχρονα σκαλίζουμε κλασσικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ελπίζουμε να καταλήξουμε με ένα παιδεμένο χειρόγραφο και με αρκετές παρατηρήσεις για την περιπέτεια της γραφής η οποία, αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί, δεν νομίζουμε πως είναι ανοιχτή σε όλους.

με τη Βίκυ Θεοδωροπούλου

χειμωνιάτικος κύκλος: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ανοιξιάτικος κύκλος: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ