10 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ


Τα LUDENS LABS είναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ και επινοήθηκε από την ανάγκη μας να φωνάξουμε πως μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα με τους τρόπους που εμείς θέλουμε και όχι με τις μεθόδους που μας υπαγορεύονται.   

Έτσι λέμε να γράψουμε χωρίς συνταγές, να δούμε χωρίς να μας δείχνουν την κατεύθυνση, να ακούσουμε χωρίς να περιμένουμε, να γευτούμε για να γευτούμε, να γελάσουμε χωρίς να μας γαργαλίσουν, να βρεθούμε για να βρεθούμε, να μιλήσουμε χωρίς μα-μου-σου-ξου-μανταλάκια-ίσως-αύριο-που-θα-περνώ-δίπλα-σας, να πιούμε έναν καφέ - έστω.

Με δυο λόγια λέμε να παίξουμε χωρίς ζαβολιές, δηλαδή οι άσσοι να κατατεθούν όλοι στο τραπέζι και με δυο λόγια παραπάνω λέμε κάπως έτσι να καλοπιάσουμε την έκπληξη για να ξεμυτίσει!!

Κάθε μέρα από τις 12πμ και μετά ως αργά, στα LUDENS LABS όταν κάποιοι με κάτι θα παίζουν, κάποιοι άλλοι μπορούν να χαζεύουν ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας ό,τι βρουν, πίνοντας ό,τι φέρουν, τρώγοντας ό,τι μας φέρουν ή κάνοντας και καμμιά δουλίτσα για να βάλουν ένα χεράκι στην ουτοπία που δεν στήνεται χωρίς κόπο.

LUDENS LABS – ΔΙΔΟΤΟΥ 34 – ΑΘΗΝΑ - 6 9 4 7 5 4 4 4 2 3