4 Ιανουαρίου 2010

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ή ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Εκεί προς το τέλος του κάθε κύκλου, ο κύκλος μας για μια βραδιά ανοίγει. Που σημαίνει πως στην προτελευταία μας συνάντηση, η ομάδα ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ή ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ; υποδέχεται προσκεκλημένο συγγραφέα και καλεσμένους συνδαιτυμόνες για μια κουβέντα που έχει αφορμή το τελευταίο του βιβλίο, αιτία τη δική μας συγγραφική περιπέτεια και αιτιατό τη γνωριμία μας με κάποιον που βράζει στην εμπειρία της έκδοσης.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 7.30

καλεσμένη μας η Λουκία Δέρβη

ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, Εκδόσεις Μελάνι, Νοέμβριος 2009.


Όλα τα παραπάνω ακολουθούν την αυστηρή agenda ludens που σημαίνει κρασί, κουλούρι, τυρί και μπλα μπλα μέχρι τελικής πτώσης. Αν ακολουθηθεί και η ludens οδηγία χρήσης -περνάμε κάποια στιγμή μιας προηγούμενης μέρας ή τηλεφωνούμε ή στέλνουμε ένα μέιλ πως μάλλον θάρθουμε - για όλους θα βρεθεί μια θέση στις σκάλες, τους παγκους μας και το πατάρι – λέμε τώρα. Οι πολυθρόνες θα είναι πιασμένες από την ομάδα που χτυπιέται τις Πέμπτες σε λευκά χαρτιά, χωρίς καλεσμένους.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ή ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

ΣΤΟ YouTube http://www.youtube.com/watch?v=VjHXlakTnFY

Συγγραφή Μυθιστόρημα, Νουβέλα, Διήγημα, με τη Βίκυ Θεοδωροπούλου: δουλεύοντας πάνω στο δικό μας μυθιστορηματικό γρίφο ενώ ταυτόχρονα σκαλίζουμε κλασσικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ελπίζουμε να καταλήξουμε με ένα παιδεμένο χειρόγραφο και με αρκετές παρατηρήσεις για την περιπέτεια της γραφής η οποία, αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί, δεν νομίζουμε πως είναι ανοιχτή σε όλους.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

&

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ

LUDENS LABS - ΔΙΔΟΤΟΥ 34 - 2110108404 - 6947544423