18 Ιανουαρίου 2010

ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ


ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010
ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ, ΝΟΥΒΕΛΑ, ΔΙΗΓΗΜΑ δουλεύοντας πάνω στο δικό μας μυθιστορηματικό γρίφο ενώ ταυτόχρονα σκαλίζουμε κλασσικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ελπίζουμε να καταλήξουμε με ένα παιδεμένο χειρόγραφο και με αρκετές παρατηρήσεις για την περιπέτεια της γραφής η οποία, αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί, δεν νομίζουμε πως είναι ανοιχτή σε όλους.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΙΝΕΜΑ αν οι θεατές αξίζουμε περισσότερα από το δεν-έχω-ιδέα-για-το-πως-γίνεται-το-σινεμά, μαθαίνουμε σινεμά από εκείνους που το γνωρίζουν.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ SPROXIMO δώδεκα μέρες σεναριακής ωορρηξίας

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ παιδιά 5 μέχρι 12 χρόνων, σώζουν υλικά από τα σκουπίδια για να κατασκευάσουν τη μακέτα της πόλης στην οποία εύχονται να ζήσουν.

ΛΕΣΧΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ μηνιαίες συγκριτικές αναγνώσεις για δρομείς μακρινών αποστάσεων παρέα με ειδικούς καλεσμένους, ως αντίδοτο στις καθημερινές τοξίνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ αφού είναι κοινό μυστικό πως ο καλύτερος τρόπος να μάθουμε μια γλώσσα είναι το να κάνουμε μια σχέση, χτίζουμε τη σχέση με την ελληνική γλώσσα.

LUDENSZINE OUR MAGAZINE προφορικό, μηνιαίο, ανοιχτό περιοδικό για συγγραφείς και βιβλία, βιβλία και καλλιτέχνες, καλλιτέχνες και εκδότες, εκδόσεις και ιδέες, ιστορίες, ήρωες, αντιήρωες, σκίτσα, μουσικές, εγκαταστάσεις, προβολές κ.ά.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ZIG ZAG ΤΥΠΟΥΣ, με τα παλιά μας ρούχα και κάτι ακόμα, φτιάχνουμε κάτι καινούργιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 11ΠΜ - 3ΜΜ
ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
ΔΙΔΟΤΟΥ 34
LUDENS LABS