11 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ


Τα Σάββατα τα LUDENS LABS Διδότου 34, από το Φεβρουάριο ως το Μάϊο είναι αφιερωμένα στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

Η Βίκυ Θεοδωροπούλου φτάνει πρώτη για να ετοιμάσει των παιδιών το κέικ σοκολάτα, να ψήσει των γονιών τον καφέ και να πάει μια βόλτα στη λαική της Καλλιδρομίου για να φέρει μανταρίνια και πορτοκάλια. Η Χριστίνα Μαρσέλου φτάνει αμέσως μετά για να ετοιμάσει το μεγάλο τραπέζι εργασίας. Κάτω, τα παιδιά θα δουλέψουν μαζί της επί 8 σάββατα για να χτίσουν την πόλη που θάθελαν να ζήσουν με υλικά που αντί να τα πετάξουν στα σκουπίδια, τα μάζεψαν για το εργαστήριο στη διάρκεια της εβδομάδας: μπουκάλια, κουτιά, πακέτα τσιγάρων, καπάκια, κονσερβοκούτια, παπιέ ντε κολ, γιαουρτόκουτα, πλαστικά, φελούς, σακουλόχαρτα. Πάνω, στο παταράκι οι γονείς θα διαβάσουν, θα κουβεντιάσουν και θα γνωριστούν ή θα πάνε βόλτες και θάρθουν για να πάρουν τα παιδιά όταν πια θα είναι η ώρα μεσημέρι σχεδόν απόγευμα.

Το να χτίσεις μια πόλη θέλει δουλειά. Κι αν ήταν να γίνει αυτό σε ένα Σάββατο ο κόσμος θα είχε γίνει σε μια μέρα και όχι σε επτά. Εμείς θεοί δεν είμαστε γι αυτό και στα LUDENS LABS η πόλη χτιζεται σε 8 Σάββατα με 7 το πολύ παιδιά. Το έννατο είναι που γίνεται η μεγάλη γιορτή και κανείς εκτός από τη Χριστίνα, τη Βίκυ, την Ελένη και τους γονείς, δεν γνωρίζει την έκπληξη που θα συμβεί σ αυτό το έννατο Μεγάλο Σάββατο στις 15 του Μαίου στις 5μμ. Πώς αλλιώς θα φύγουν τα παιδιά μετά από τόση δουλειά, με μια μεγάλη χαρά και την ανάμνηση πως το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και οι ΤΕΧΝΕΣ θέλουν δουλειά;

Και η ανάμνηση θέλει δουλειά. Τη χτίζουν οι μεγάλοι συνήθως για τα παιδιά. Κι αυτό θέλει επιμονή και υπομονή και θυσία. Αλλιώς, κι η τηλεόραση κάνει δουλειά. Πατάς το κουμπί, βλέπει το παιδί κι εσύ ξενιάζεις. Ε;

Σας ευχαριστούμε γονείς! Όλους εσάς που έχετε την υπομονή να δώσετε στο παιδί 8 Σάββατα στη σειρά για μια χαρά και μια δουλειά που θα πιάσει τόπο ανάμνησης.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΕΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

κόστος συμμετοχής 180 - φίλοι των φίλων 150 - αδέλφια 100

υλικά, φαγητά, μουσικές, κατάσταση

όλα των LUDENS LABS