21 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ


Στη γιορταστική ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, δέχτηκε μετά χαράς να κάνει παιχνίδι στα LUDENS LABS, ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Ναιαιαι. Θάθελα, είπε, να κουβεντιάσουμε τί άλλο; Την αυτοβιοβιογραφία του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ, ΜΙΛΗΣΕ ΜΝΗΜΗ. Τρελή χαρά για τους Homo Ludens που βράδια και βράδια ως σήμερα, ανάλωσαν κρασιά με κουβέντες για το ΜΙΛΗΣΕ ΜΝΗΜΗ του Βλαντιμίρ.

Και ξαμοληθήκαμε λοιπόν να βρούμε το βιβλίο για λογαριασμό σας. Και το βιβλίο είναι ε ξ α ν τ λ η μ έ ν ο. Και δεν υπάρχει πουθενά. Αν εξαιρέσουμε εκείνο το αντίτυπο που ο Τζούμας έχει στο προσκεφάλι του, εκείνο που εμείς στα LUDENS LABS ακουμπάμε στο τραπέζι κάθε που θέλουμε να απογειωθούμε, εκείνα που κάποιοι από εμάς έχουμε στα σπίτια μας και εκείνα που ίσως, κάποιοι από εσάς έχετε στα δικά σας.

Και;;; Τί γίνεται τώρα;;; Τώρα λοιπόν γίνεται ludens ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δηλαδή. Μαζεύουμε τα δικά μας και έρχεστε εσείς και τα κάνετε δικά σας. Για να έχετε διαβάσει, και να ξέρετε. Αν πάλι δεν θέλετε να ξέρετε αλλά μόνο να μάθετε εδώ, στο τραπέζι μας και γύρω γύρω, στους πάγκους και τις σκάλες, κι αυτό παίζει.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Θέλω να είμαι στα LUDENS LABS την παρασκευή του Ναμπόκοφ και έχω το βιβλίο, το λέτε στο 2110108404

ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ θέλω να έχω διαβάσει το Μίλησε Μνήμη προτού έρθω και θέλω βιβλίο, το λέτε στο 6947544423

Αν δεν είστε ο τύπος των συνθημάτων και προτιμάτε τις εκπλήξεις, είστε και έτσι Homo Ludens και σας θέλουμε οπότε ελάτε χωρίς ειδοποίηση. Καλές αντάμωσες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΞΟΔΟΣ 5ευρώ στον FROG LUDENS – τον κουμπαρά μας.