17 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΠΕΜΠΤΗ 19 στις 8ΜΜ


Δουλεύοντας πάνω στο δικό μας μυθιστορηματικό γρίφο ενώ ταυτόχρονα σκαλίζουμε κλασσικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ελπίζουμε να καταλήξουμε με ένα παιδεμένο χειρόγραφο και με αρκετές παρατηρήσεις για την περιπέτεια της γραφής η οποία, αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί, δεν νομίζουμε πως είναι ανοιχτή σε όλους.
Και εκεί προς το τέλος του κάθε κύκλου, ο κύκλος για μία βραδιά ανοίγει. Που σημαίνει πως υποδεχόμαστε προσκεκλημένο συγγραφέα και φίλους συνδαιτυμόνες, σε μια κουβέντα που έχει αφορμή ένα φρέσκο βιβλίο του, αιτία τη δική μας συγγραφική περιπέτεια και αιτιατό τη γνωριμία μας με κάποιον που βράζει στην εμπειρία της έκδοσης.
Όλα αυτά ακολουθούν την αυστηρή agenda ludens που σημαίνει κρασί, ελιές, ψωμί και μπλα μπλα μέχρι τελικής πτώσης. Αν ακολουθηθεί και η ludens οδηγία χρήσης – το σύνθημα θέλω να είμαι στα Ludens Labs αυτή τη βραδιά να δωθεί στα τηλέφωνα, 2110108404, 6947544423 ή στο ludenslabs@gmail.com - για όλους θα βρεθεί μία θέση στις σκάλες, το πατάρι, τα παγκάκια. Οι πολυθρόνες θα είναι πιασμένες από την ομάδα που χτυπιέται εδώ και τρισήμιση μήνες σε λευκά χαρτιά, χωρίς καλεσμένους*.
Αυτή την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 στις 8ΜΜ υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκαλιές τη συγγραφέα Μαρία Ξυλούρη με το μυθιστόρημά της Rewind.
*για συμμετοχή στην ανοιξιάτικη εξαμελή ομάδα γραφής, contact ludenslabs@gmail.com τώρα που γυρνάει.